Vem har tjuvat alla hur?

199,00 kr

 
 
Författare:
  • Anna Sjölund
  • Stina Nyberg
  • Natalie Sjölund

 

Illustratör: Natalie Sjölund

 

En morgon när Sindra och Sixten vaknar har någon tjuvat alla HUR. Hur klär man på sig? Hur gör man frukost? När alla HUR är borta blir det kaos. Då är det tur att Funkarna kan rycka ut! Funkarna är ett gäng små superhjältar som kan hjälpa till när skurken Agata Kaos ställer till med kaos.

VEM HAR TJUVAT ALLA HUR? är ett humoristiskt och fartfyllt äventyr där de olika figurerna fyller pedagogiska funktioner.
I slutet av boken finns tips på hur vuxna tillsammans med barn kan använda superhjälten Hure och skurken Agata Kaos för att förebygga stress och konflikter, lösa problem och utveckla barns självständighet. Det här är den första boken om Funkarna av beteendevetaren Anna Sjölund, barnprogramsredaktören Stina Nyberg och illustratören Natalie Sjölund.

Våra morgnar funkar smidigare med hjälp av Funkarna. Hure har hjälpt vår treåriga dotter att börja kunna klä på sig själv!
/Sara Holmberg

När jag läst klart boken sa mina barn, 3 respektive 5 år direkt, "igen, igen, igen". Båda mina barn ger boken högsta betyg!"
/Zara Gatu

  Observera att du nu befinner dig i min gamla butik. Det går att beställa här, men det finns fler produkter i den nya. Välkomna dit https://butik.funkkonsulten.se/
Boken funkar fint både hemma och i förskolan, förskoleklassen eller i den anpassade skolans lågstadium. 
 
Ålder: 3-6 år
Upplaga: 1
ISBN: 9789198761900
Språk: Svenska
Serie: Funkarna (del 1)
Utgiven: 2022-03-30
Förlag: Autonomistödjande pedagogik
Antal sidor: 40